Kun tarvitaan viileyttä ja kylmyyttä, AX-Suunnittelun asiantuntijat auttavat. Meiltä onnistuu räätälöityjen ja vaativien ympäristöystävällisten kylmä- ja lämpöpumppujärjestelmien suunnittelu.


AX-Suunnittelu Kylmätekniikka

Rakennusten jäähdytys ja kylmäjärjestelmät

Tarjoamme asiantuntijapalveluita suurten asuinrakennusten, liikekiinteistöjen sekä julkisrakennusten jäähdytys- ja kylmäjärjestelmien suunnitteluun sekä kylmälaitosten energiakatselmointiin. Meille ovat tuttuja niin ilmastointikoneissa tapahtuva ilman jäähdytys kuin erilaiset palkki- ja konvektoriverkostot. Meiltä löytyy runsaasti kokemusta vaativien IT-tilojen ja konesalien jäähdytyksestä sekä erilaisista vapaajäähdytysjärjestelmistä.


Teollisuuden jäähdytys ja kylmäjärjestelmät

Eri teollisuudenalojen tilojen ja prosessien vaatimiin jäähdytys- ja kylmäratkaisuihin löytyy sopiva ratkaisu AX-Suunnittelun avulla - oli kyse sitten jäähdyttämisestä tai pakastamisesta, kylmäaineena ammoniakki tai hiilidioksidi, järjestelmänä suora tai välillinen.


Erikoiskylmä

Tarvitsetko jäätä jäähalliin, kylmää kaupan altaisiin vai pitäisikö luoda olosuhteet hiihtämiselle kesäaikana? Kokemusta löytyy myös luonnonvesien hyödyntämisestä erilaisissa jäähdytyskäytöissä sekä vaativien suurkeittiöiden ja laboratorioiden järjestelmistä. Räätälöimme komponentti komponentilta juuri sellaisen järjestelmän kuin asiakas tarvitsee.


Lämpöpumppulaitokset

Osaamisemme lämpöpumpuista on laajaa. Kylmäteknisen osaamisen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaille järjestelmiä, joissa lämpöpumppu integroidaan osaksi kylmälaitosta tai prosessia. Räätälöimme asiakkaalle sopivimman lämpöpumppuratkaisun.