Teollisuus- ja rakennus-LVI-suunnittelupalvelumme ovat huippuluokkaa. Teollisuuden sovellusten laaja tuntemus auttaa valitsemaan asiakkaan tarpeisiin parhaimman ratkaisun. Olemme erikoistuneet vaativien kohteiden muun muassa sairaaloiden erikoistilojen, suojeltujen kulttuurirakennusten, kallioluolien sekä puhdastilojen suunnitteluun.


AX-Suunnittelu LVI

Rakennus-LVI

Oli työn alla kauppa, päiväkoti, toimisto, sairaala tai muu julkinen rakennus, AX-Suunnittelusta löytyy osaaminen kaikkeen tarvittavaan - rakenteiden suunnittelun jälkeen. Kokemuksemme kattaa kaiken aina delfinaarioista kallioluoliin saakka. Pidämme huolen, että myös rakennuksen sähköt, automatiikka ja turvallisuustekniikka toimivat lämmön, veden ja ilmastoinnin kanssa käsi kädessä. Energia- ja olosuhdesimuloinnit ovat osa suunnitteluamme.


Teollisuus-LVI

Tarvitseeko teollisuusprosessinne lämpöä, jäähdytystä tai erikoisia ilmanvaihtoratkaisuja. Kuluuko energiaa liikaa tai tuleeko työolosuhteista valituksia? AX-Suunnittelulla on kokemusta myös erikoisempien teollisuuden LVI-ongelmien ratkaisusta esimerkiksi metalli-, muovi- ja elintarviketeollisuudessa. Uutta suunniteltaessa miellyttävä ja turvallinen teollisuusympäristö on lähtökohtamme. Lisäksi ympäristötekninen osaamisemme takaa parhaat keinot teollisuuden päästöjen vähentämiseksi.


Räätälöidyt erikoiskohteet

Vanhaa rakennusta saneerattaessa voi rakennushistoriallisten vaatimusten ja nykyaikaisten olosuhteiden saavuttamisen yhteensovittaminen olla vaikeaa. Ilmastointikonepaketin sijoittaminen katolle onkin kiellettyä, eikä uusia lämmityspattereita tai ilmastointikanavia saakaan asennella minne sattuu. Näin ollaan tultu tilanteeseen, jossa LVI-saneerauksen suunnittelu vaatii tosi ammattilaista. AX-Suunnittelusta löytyy runsaasti osaamista ja kokemusta mitä erikoisimpien rakennusten räätälöidyistä LVI-ratkaisuista.