Sähkötekniset järjestelmät ovat olennainen osa rakennuksen ja prosessin toimivuutta. AX-Suunnittelun asiantuntijat pitävät huolen, että kiinteistön sähkö-, automaatio- ja LVI-järjestelmät toimivat mutkattomasti yhdessä, jolloin kiinteistön käyttö on helppoa ja rakennus toimii energiatehokkaasti.


AX-Suunnittelu Sähkö ja automaatio

Rakennussähkö

Tarjoamme asiantuntijapalveluina teollisuuden, julkisten rakennusten ja kiinteistöjen sähköistyksen, tietojärjestelmien, tele- ja turvajärjestelmien suunnittelua. AX-Suunnittelusta löytyy myös runsaasti osaamista ja kokemusta teollisuuden sähköteknisten ongelmien ratkaisuista. Erityisosaamistamme edustavat mm. keskijännitejakeluverkot, muuntamot, taajuusmuuttajakäytöt, ATEX-tilat sekä mittaukset ja laskelmat.


Prosessisähköistys ja -automaatio

Osaavasta henkilöstöstämme löytyvät teollisuusautomaation asiantuntijat teollisuuteen ja energian tuotantoon. Suunnittelemme esimerkiksi teollisuusprosessin sähköistyksen, kenttäinstrumentoinnin, ohjelmoinnin sekä valvomonäytöt. Prosessisähkö- ja automaatiosuunnittelu tukee prosessin kokonaissuunnittelua, johon meiltä löytyy vankka kokemus.


Ohjelmointi ja instrumentointisuunnittelu

Huonosti toteutettu automaatiojärjestelmä antaa vääriä ja sekavia viestejä ja juoksuttaa henkilökuntaa tarpeettomasti ympäri tiluksia. Tämä voidaan välttää suunnittelemalla kokonaisuus toimimaan jokaista pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Palvelumme kattavat koko sektorin kenttäinstrumentoinnin suunnittelusta automaatio- ja logiikkajärjestelmien ohjelmointiin.