AX ON!

[ˈæk.ʃən]

Tartu tilaisuuteen ja valtaa itsellesi huippuduuni.

Hae tästä

Tarjolla rooleja tekniikan tehotiimissä

Haluatko kehittyä ja edetä urallasi teknisen suunnittelun aitiopaikalla? AX-Suunnittelu kutsuu sinut alan huippuosaamisen ja ketterän palvelun kärkeen. Tarjoamme sinulle motivoivaa ja monipuolista työtä, jossa saat jalostaa osaamistasi asiantuntevassa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Laatu syntyy tekijöistä, joten haluamme olla reilu, työntekijäjohtoinen ja tasa-arvoinen työpaikka, joka pitää hyvää huolta ammattilaisistaan.

Myös sinusta.

Avoimet työpaikat

Etsitkö jotain muuta?

Kesätyöpaikkamme nyt avoinna,
katso tarkemmin ja hae!

AX on movie

Ax tositoimissa

Tarjolla tavallista terävämpi ja reilumpi työpaikka

Mistä on hyvä insinööritoimisto tehty? Kävelevistä laskukoneista? Introverteistä nörteistä, jotka kommunikoivat vain kylmin teknisin kaavoin? Ei aina. Toimarinsa mukaan ainakin AX-Suunnittelu on inhimillinen työpaikka, jonne uudenkin osaajan on helppo tulla. 

Hienointa on, että apua voi kysyä keneltä vain

Markus Laine on viihtynyt AX-Suunnittelussa yli viisi vuotta – ensin diplomityön tekijänä, sitten kylmä- ja jäähdytystekniikan suunnittelijana. Haastattelu diplomityöpaikkaan aukesi avoimella hakemuksella. 

Kimmo Närhi nojailee ovenpieleen työmaalla

AX-Suunnittelun projektit haastavat myös kokeneen konkarin

Kun Kimmo Närhi vuosituhannen vaihteessa mietti diplomityönsä aihetta, hän päätyi tekemään lopputyönsä AX-Suunnittelulle. Nyt 20 vuotta myöhemmin Närhi on edelleen tyytyväinen päätökseensä. 

AX ON

Tavallista terävämpi insinööritoimisto

AX-Suunnittelu on teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto. Monipuoliset talotekniikan palvelumme sisältävät LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin.

Saman katon alta löytyy skarppia osaamista muillekin tekniikan alueille. Teemme jatkuvasti esimerkiksi suunnittelu-, tutkimus- ja selvityshankkeita, joissa pääosassa ovat ympäristötekniikka, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelu, lämpöpumpputekniikka, mittauspalvelut ja puhdastilat.