LVI-suunnittelijoita

Hae nyt

LVI-suunnittelijoita

Teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto AX-Suunnittelun muodostavat Insinööritoimisto AX-LVI Oy, AX-Prosessit Oy ja AX-Konsultit Oy. Laajin palvelusektorimme talotekninen suunnittelu sisältää LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. Talotekniikan ohella osaamisalueitamme ovat turvallisuus- ja ympäristötekniikka, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelu, lämpöpumpputekniikka, mittauspalvelut ja puhdastilat. Toteutamme suunnittelualoillamme myös erilaisia tutkimus- ja selvityshankkeita.

Edistämme asiakkaidemme toimintaa jatkuvasti kehittyvillä ratkaisuilla ja vahvalla palveluasenteella. Pidämme huolta asiakkaasta, mutta autamme aktiivisesti muitakin hankkeen osapuolia yhteisiin tavoitteisiin. Tähän yhteispeliin sitoutuu jokainen työntekijämme.

AX-Suunnittelun yhtiöt ovat henkilökunnan omistamia, eikä toimintamme tunne yritysrajoja. Meitä eivät sido pörssiyhtiöiden säännöt eikä kvartaalitalous, vaan teemme omaehtoisia pitkän tähtäimen ratkaisuja asiakkaidemme, yhtiömme ja työntekijöidemme eduksi. Meitä AXlaisia on jo noin 100 – olisitko sinä seuraava?

Sopimustyyppi

Vakituinen

Sijainti

Tampere

Etsimme sekä uusia että kokeneempia LVI-suunnittelijoita tiimiimme Tampereelle

AX-Suunnittelu on erikoistunut LVI-suunnitteluun vaativissa kohteissa sairaaloista teollisuuslaitoksiin ja kallioluoliin. Tällä hetkellä operoimme mm. Taysin Kaupin kampusuudistuksen loppuvaiheessa, jossa uudisrakennetaan ja saneerataan yhteensä noin 160 000 m2 erikoissairaanhoidon tiloja. 

Nyt haemme työkavereiksi projektinhoitotaitoisia suunnittelijoita, joilla riittää intoa kehittymiseen ja kehittämiseen. Voit olla vastavalmistunut, opintojesi loppusuoralla tai kokeneempi konkari. Kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan voit keskittyä suunnitteluun tai toimia asiakasrajapinnassa projektinhoitajana. 

LVI-suunnittelijana et pääse pitkästymään, sillä tarjolla on monipuolisesti vaihtelevia ja vaativia kohteita ja projekteja. Teet tiiviistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa käyttäen vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi. Tärkeintä on, että olet motivoitunut kehittymään, omaksumaan uutta tekniikoita ja hyppäämään haastaviinkin tehtäviin.

Odotamme sinulta 

  • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
  • Soveltuvaa työkokemusta LVI-alalta 
  • Suunnittelutyökalujen, esim. MagiCADin hallintaa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa 

AX-Suunnittelulta saat 

  • Monipuolisia ja kiinnostavia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä, jossa voit suuntautua teollisuuden tai rakennusten LVI-suunnitteluun
  • Mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi ja edetä yhä vastuullisempiin tehtäviin – kenties osakkaaksi asti
  • Mukavan ja välittömän työyhteisön sekä vahvan asiantuntijaorganisaation tuen
  • Aktiivista virkistystoimintaa oman yksikön ja koko AX-Suunnittelun tasolla
  • Joustavat työajat ja etätyökäytännöt, kilpailukykyiset etuudet sekä kannustavan palkkaus- ja bonusjärjestelmän

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakujärjestelmän kautta. Kerro hakemuksessa palkkatoiveesi ja koska voit aloittaa työt. 

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Voit tutustua AX-Suunnitteluun lähemmin kotisivuiltamme. Lisätietoja tehtävästä antavat Rakennus-LVI-yksikön johtaja Eila Saarinen: 040 745 6253, eila.saarinen@ax.fi ja Teollisuus-LVI-yksikön johtaja Jarmo Keski-Opas: 040 733 0804, jarmo.keski-opas@ax.fi.

Kiinnostuitko?


Avoimet työpaikat

Etsitkö jotain muuta?