Prosessi­­­suunnittelija

Hae nyt

Prosessisuunnittelija

Teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto AX-Suunnittelun muodostavat Insinööritoimisto AX-LVI Oy, AX-Prosessit Oy ja AX-Konsultit Oy. Laajin palvelusektorimme talotekninen suunnittelu sisältää LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. Talotekniikan ohella osaamisalueitamme ovat turvallisuus- ja ympäristötekniikka, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelu, lämpöpumpputekniikka, mittauspalvelut ja puhdastilat. Toteutamme suunnittelualoillamme myös erilaisia tutkimus- ja selvityshankkeita.

Edistämme asiakkaidemme toimintaa jatkuvasti kehittyvillä ratkaisuilla ja vahvalla palveluasenteella. Pidämme huolta asiakkaasta, mutta autamme aktiivisesti muitakin hankkeen osapuolia yhteisiin tavoitteisiin. Tähän yhteispeliin sitoutuu jokainen työntekijämme.

AX-Suunnittelun yhtiöt ovat henkilökunnan omistamia, eikä toimintamme tunne yritysrajoja. Meitä eivät sido pörssiyhtiöiden säännöt eikä kvartaalitalous, vaan teemme omaehtoisia pitkän tähtäimen ratkaisuja asiakkaidemme, yhtiömme ja työntekijöidemme eduksi. Meitä AXlaisia on jo noin 100 – olisitko sinä seuraava?

Sopimustyyppi

Vakituinen

Sijainti

Tampere

Etsimme prosessisuunnittelijaa noin kymmenhenkiseen prosessisuunnittelun tiimiin Tampereelle

Prosessisuunnittelijana osallistut monipuolisiin prosessi- ja energiateknisiin hankkeisiin, jotka vaihtelevat kokonaisista laitoksista yksittäisiin järjestelmiin. Tehtäviisi voi sisältyä teollisuusprosessin putkistojen, energiatuotannon ja -jakelun, painelaitteiden sekä bio- ja maakaasujärjestelmien suunnittelua sekä energiaselvityksiä. Toimenkuva painottuu kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen aluksi käytännön suunnitteluun ja mallinnukseen laajentuakseen niistä yhä vastuullisempiin selvitystehtäviin ja projektinhoitoon. 

Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa käyttäen vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi. Kirjallinen ilmaisusi on sujuvaa sekä suomeksi että englanniksi. Työkokemuksesta on apua, mutta sinun ei tarvitse olla valmis suunnittelija, sillä saat työhösi tarvitsemasi perehdytyksen. Tärkeintä on, että olet motivoitunut kehittymään, omaksumaan uusia tekniikoita ja hyppäämään haastaviinkin tehtäviin.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
  • Relevanttia työkokemusta energia- ja prosessiteollisuudesta
  • Projektinhallinnan taitoja
  • Suunnittelutyökalujen, esim. Vertexin hallintaa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 

AX-Suunnittelulta saat

  • Monipuolisia ja kiinnostavia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä, jossa voit suuntautua teollisuuden prosessien suunnitteluun tai projektinhoitoon
  • Mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi ja edetä yhä vastuullisempiin tehtäviin – kenties osakkaaksi asti
  • Mukavan ja välittömän työyhteisön sekä vahvan asiantuntijaorganisaation tuen
  • Aktiivista virkistystoimintaa oman yksikön ja koko AX-Suunnittelun tasolla
  • Joustavat työajat ja etätyökäytännöt, kilpailukykyiset etuudet sekä kannustavan palkkaus- ja bonusjärjestelmän

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakujärjestelmän kautta. Muista kertoa hakemuksessa palkkatoiveesi ja koska voit aloittaa työt. 

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Voit tutustua AX-Suunnitteluun lähemmin kotisivuiltamme. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jarmo Hellstedt: 040 0623 831, jarmo.hellstedt@ax.fi.

Kiinnostuitko?


Avoimet työpaikat

Etsitkö jotain muuta?