Rakennus­­automaatio­­suunnittelija

Hae nyt

Rakennusautomaatiosuunnittelija

Teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto AX-Suunnittelun muodostavat Insinööritoimisto AX-LVI Oy, AX-Prosessit Oy ja AX-Konsultit Oy. Laajin palvelusektorimme talotekninen suunnittelu sisältää LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. Talotekniikan ohella osaamisalueitamme ovat turvallisuus- ja ympäristötekniikka, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelu, lämpöpumpputekniikka, mittauspalvelut ja puhdastilat. Toteutamme suunnittelualoillamme myös erilaisia tutkimus- ja selvityshankkeita.

Edistämme asiakkaidemme toimintaa jatkuvasti kehittyvillä ratkaisuilla ja vahvalla palveluasenteella. Pidämme huolta asiakkaasta, mutta autamme aktiivisesti muitakin hankkeen osapuolia yhteisiin tavoitteisiin. Tähän yhteispeliin sitoutuu jokainen työntekijämme.

AX-Suunnittelun yhtiöt ovat henkilökunnan omistamia, eikä toimintamme tunne yritysrajoja. Meitä eivät sido pörssiyhtiöiden säännöt eikä kvartaalitalous, vaan teemme omaehtoisia pitkän tähtäimen ratkaisuja asiakkaidemme, yhtiömme ja työntekijöidemme eduksi. Meitä AXlaisia on jo noin 100 – oletko sinä seuraava?

Sopimustyyppi

Vakituinen

Sijainti

Tampere

Etsimme rakennusautomaatiosuunnittelijaa huipputiimiin Tampereelle

Rakennusautomaatiojärjestelmä varmistaa talotekniikan kokonaisvaltaisen hallinnan. AX-Suunnittelu kehittää uusia sekä saneeraa ja täydentää vanhempia järjestelmiä keskittyen vaativiin hankkeisiin teollisuudessa ja julkisella puolella. Kiinnostavia haasteita tarjoaa mm. Taysin Kaupin kampuksen 10–15 vuoden hanke, jossa uudisrakennetaan ja saneerataan yhteensä noin 160 000 m2 erikoissairaanhoidon tiloja.

Haemme tehtävään kokenutta automaatiokonkaria tai mahdollisesti uutta kehityskelpoista osaajaa. Työssäsi räätälöit ratkaisuja, joka vastaavat tilaajan ja kiinteistön käyttäjien toiveita mm. tehokkuuden, käytettävyyden, integroitavuuden ja skaalautuvuuden suhteen. Teet hankkeissa tyypillisesti useita projekteja mm. järjestelmä- ja säätökaavioiden sekä toimintaselostuksien parissa. Monialaisten projektien ytimessä on eri alojen yhteensovittaminen rakennusautomaation näkökulmasta. Digitalisaation ja älykkäiden IoT-ratkaisujen puitteissa voit kehittää AX-Suunnittelun palvelutarjontaa ja luoda uusia ratkaisuja kiinteistön elinkaaren hallintaan. 

Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa käyttäen vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi. Kykenet pitkäjänteiseen työskentelyyn ja töiden joustavaan priorisointiin. Soveltuvasta työkokemuksesta on apua, mutta sinun ei tarvitse olla valmis RAU-asiantuntija, sillä tukenasi on kolme kokenutta kollegaa. Tärkeintä on, että olet motivoitunut kehittymään, omaksumaan uusia tekniikoita ja hyppäämään haastaviinkin tehtäviin.

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa esimerkiksi sähkö- tai automaatiotekniikasta 
 • Suunnittelutyökalujen, esim. AutoCADin hallintaa
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa 

Arvostamme myös

 • Soveltuvaa työkokemusta 
 • Asennus- ja/tai ohjelmointiosaamista
 • LVIS-järjestelmien tuntemusta

AX-Suunnittelulta saat

 • Monipuolisia ja kiinnostavia tehtäviä ja kehittyvän työympäristön, jossa voit suuntautua joko teollisuuden tai rakennusten automaatioon
 • Mahdollisuudenn kehittyä huippuosaajaksi ja edetä yhä vastuullisempiin tehtäviin – kenties osakkaaksi asti
 • Mukavan ja välittömän työyhteisön sekä vahvan asiantuntijaorganisaation tuen
 • Aktiivista virkistystoimintaa oman yksikön ja koko AX-Suunnittelun tasolla
 • Joustavat työajat ja etätyökäytännöt, kilpailukykyiset etuudet sekä kannustavan palkkaus- ja bonusjärjestelmän

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mennessä hakujärjestelmän kautta. Muista kertoa hakemuksessa palkkatoiveesi ja koska voit aloittaa työt. 

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Voit tutustua AX-Suunnitteluun lähemmin kotisivuiltamme. Lisätietoja tehtävästä antavat Rakennus-LVI-yksikön johtaja Eila Saarinen: 040 745 6253, eila.saarinen@ax.fi ja automaatiotiimin vetäjä Tero Tuomisto: 050 505 1276, tero.tuomisto@ax.fi.

Kiinnostuitko?


Avoimet työpaikat

Etsitkö jotain muuta?