Teollisuus­automaatio­suunnittelija

Hae nyt

Teollisuusautomaatiosuunnittelija

Teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto AX-Suunnittelun muodostavat Insinööritoimisto AX-LVI Oy, AX-Prosessit Oy ja AX-Konsultit Oy. Laajin palvelusektorimme talotekninen suunnittelu sisältää LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. Talotekniikan ohella osaamisalueitamme ovat turvallisuus- ja ympäristötekniikka, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelu, lämpöpumpputekniikka, mittauspalvelut ja puhdastilat. Toteutamme suunnittelualoillamme myös erilaisia tutkimus- ja selvityshankkeita.

Edistämme asiakkaidemme toimintaa jatkuvasti kehittyvillä ratkaisuilla ja vahvalla palveluasenteella. Pidämme huolta asiakkaasta, mutta autamme aktiivisesti muitakin hankkeen osapuolia yhteisiin tavoitteisiin. Tähän yhteispeliin sitoutuu jokainen työntekijämme.

AX-Suunnittelun yhtiöt ovat henkilökunnan omistamia, eikä toimintamme tunne yritysrajoja. Meitä eivät sido pörssiyhtiöiden säännöt eikä kvartaalitalous, vaan teemme omaehtoisia pitkän tähtäimen ratkaisuja asiakkaidemme, yhtiömme ja työntekijöidemme eduksi. Meitä AXlaisia on jo noin 100 – oletko sinä seuraava?

Sopimustyyppi

Vakituinen

Sijainti

Tampere

Etsimme teollisuusautomaatiosuunnittelijaa koti- ja ulkomaisiin projekteihin Tampereelle.

Teollisuudessa etsitään jatkuvasti uusia tapoja optimoida automaatiolla laitosten, prosessien ja tuotantolinjojen toimintaa, tehokkuutta, laatua, toimintavarmuutta ja kilpailukykyä. AX-Suunnittelu toteuttaa automaatioratkaisuja mm. voimalaitoksiin, lääkeainetehtaisiin ja muuhun valmistavaan teollisuuteen.

Haemme tehtävään kokenutta automaatiokonkaria tai mahdollisesti uutta kehityskelpoista osaajaa. Työssäsi teet prosessiautomaation suunnittelua, joka on yleensä laajemmassa hankkeessa oma projektinsa tai tietyn projektin osa. Työsi voi siis ulottua koko suunnitteluketjun instrumentoinnin esisuunnittelusta toteutussuunnittelun kautta käyttöönottotehtäviin tai olla vain osa kokonaisuutta. Monialaisissa projekteissa ydintehtäväsi on sovittaa eri suunnittelualat teollisuusautomaation näkökulmasta yhteen.

Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa käyttäen vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi. Olet joustava tiimipelaaja, mutta kannat tarpeen tullen vastuuta myös itsenäisesti. Toimit pitkäjänteisesti, järjestelmällisesti ja tarkasti myös detaljitasolla. Sinulla on jo soveltuvaa työkokemusta, mutta olet motivoitunut kehittymään edelleen, omaksumaan uusia tekniikoita ja hyppäämään haastaviinkin tehtäviin.

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
 • Alan standardien tuntemusta
 • Suunnittelutyökalujen, esim. AutoCADin hallintaa
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Arvostamme myös

 • Soveltuvaa työkokemusta teollisuudesta
 • Asennus- ja/tai ohjelmointiosaamista
 • Rakennusautomaation tuntemusta

AX-Suunnittelulta saat

 • Monipuolisia ja kiinnostavia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä
 • Mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi ja edetä yhä vastuullisempiin tehtäviin – kenties osakkaaksi asti
 • Mukavan työyhteisön sekä vahvan asiantuntijaorganisaation tuen
 • Aktiivista virkistystoimintaa oman yksikön ja koko firman tasolla
 • Joustavat työajat ja etätyökäytännöt, kilpailukykyiset etuudet sekä kannustavan palkkaus- ja bonusjärjestelmän

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakujärjestelmän kautta. Muista kertoa hakemuksessa palkkatoiveesi ja koska voit aloittaa työt. 

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Voit tutustua AX-Suunnitteluun lähemmin kotisivuiltamme. Lisätietoja tehtävästä antavat Rakennus-LVI-yksikön johtaja Eila Saarinen: 040 745 6253, eila.saarinen@ax.fi ja automaatiotiimin vetäjä Tero Tuomisto: 050 505 1276, tero.tuomisto@ax.fi.

Kiinnostuitko?


Avoimet työpaikat

Etsitkö jotain muuta?